Головна » 2017 » Квітень » 7 » "Радуйся, Благодатна, Господь з тобою"
09:42
"Радуйся, Благодатна, Господь з тобою"

Світлина від Юри Партики.

Кожного року у часі посту ми святкуємо радісне свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. Хоча піст і Благовіщення різні за своїм характером: піст наповнений покаянням, а Благовіщення радістю, однак ці дві події є близькі до себе за своїм духом. Адже вони тісно пов’язані з Божою таємницею спасіння. Піст приготовляє нас до найважливішого Божого кроку у ділі спасіння: страждань, смерті і воскресіння Ісуса Христа, які відкрили нам дорогу до неба. Благовіщення Богородиці розпочало безпосереднє здійснення Божого плану спасіння людини. В цей день Божий Сина силою Святого Духа зачався в лоні Пречистої Діви Марії, а невдовзі народився як людина.

Подія Благовіщення показує нам черговий крок Бога до людини. Хоч людина через гріх віддалилася від Бога, відкинула Його від себе, та Господь перший робить крок до людини, починає виправляє її гріх. А тоді запрошує людину до співпраці, участі у цій таємниці любові. Благовіщення Марії ще раз пригадує нам про готовність Бога зажди допомагати нам у житі.

Тож святкуючи сьогодні свято Благовіщення Пречистої Діви Марії, піднесімо до Неї свої серця і молитви з великою довірою. Звернімося до Неї, благаючи, щоб Вона випросила в Господа Бога ласк і благословення для нас і нашого побожного народу. Ідімо зажди до Матері Божої і покладаймо свої надії, що Вона нам допоможе перенести всі труднощі і клопоти щоденного життя.

Переглядів: 319 | Додав: churchrizpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]