Головна » 2016 » Вересень » 13 » Святкування престольного празника та 25-річчя парафії Різдва Пресвятої Богородиці
19:22
Святкування престольного празника та 25-річчя парафії Різдва Пресвятої Богородиці

Відбудеться урочисте відзначення 25-річчя парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що в Брюховичах.
У середу, 21 вересня 2016 р. минає 25 років від дня заснування парафії Різдва Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди в нашому храмі відбудуться урочистості присвячені цій даті. 
Розпочнуться святкування престольного празнику напередодні, ввечері 20 вересня, із служіння Великої Вечірньої з Литією, яку супроводжуватиме співом монаший хор студентів Василіянської семінарії. Також впродовж вечірньої священики уділятимуть Святу Тайну Сповіді. Тож заохочуємо в особливіший спосіб парафіян нашого храму підготуватись до празнику взявши участь у Вечірній та посповідавшись.
Наступнього дня, в день празника, оскільки це випадає робочий день, перша Літургія служитиметься о 8.00 год. ранку. Опісля, служитиметься празнична Утреня, потім відбудеться невеличкий концерт на подвір’ї храму, відтак очікуватимемо приїзд владики Венедикта та гостей.
Кульмінацією святкувань стане Архиєрейська Божественна Літургія, яка розпочнеться о 12.00 год, яку очолить владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії у співслужінні запрошених священиків. Також в цей день відбудеться Велике водосвяття на подвір’ї храму та мировання. Насамкінець найактивніших парафіян храму буде нагороджено пам’ятними орденами та відзнаками з нагоди 25-річчя нашої парафії.
Варто відзначити, що на всіх гостей чекає солодке частування, яке приготували жертводавці та доброчинці парафії, а також ознайомлення з історією парафії на світлинах, які будуть розміщені при вході до церкві.
Запрошуємо, усіх парафіян прихожан та гостей нашого храму долучитись в цей день до спільної молитви за нашу парафію, щоб Господь Бог поблагословив нашу спільноту рясними небесними дарами то Божою благодаттю.

Переглядів: 368 | Додав: churchrizpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]