Головна » 2016 » Квітень » 16 » Вулицями Брюхович пройшла молитовна хресна хода
09:51
Вулицями Брюхович пройшла молитовна хресна хода

У неділю, 10 квітня 2016 р. понад 200 осіб взяли участь в молитовній хресній ході, що пройшла по вулицях смт. Брюховичі. Розпочалася дорога страстей в храмі Різдва Пресвятої Богородиці із вступного слова настоятеля парафії о. Петра. У своїй проповіді священнослужитель закликав кожного здійснити намірення з яким рушатиме в цей похід, щоб Господь Бог допомагав кожному у двиганні його хреста, який ми несемо у своєму житті. Відтак, хресний похід вирушив навколо Брюхович, здійснюючи 14 молитовних зупинок біля памʹятних хрестів, каплиць та інших визначних місць нашого містечка. Хрест по черзі несли чоловіки-волонтери, а стації читали брати ЧСВВ, сестри Василіянського чину, а також учасники молодіжної спільноти та братств, що діють при нашій парафії.

Завершився процесійний хід знову у храмі словом о. Петра у якому ієрей висловив вдячність усім за участь та висловив побажання, щоб цей хрест, був охороною для наших домівок впродовж цілого року, а також щоб наступного разу ми змогли знову зібратися на такий молитовний хресний похід.

Насамкінець, усі присутні отримали благословення та по черзі приклонилися до хресного знамена, який урочисто був покладений посередині нашої святині.

Переглядів: 376 | Додав: churchrizpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]